Правно известие

За да се свържете с мен, използвайте формуляра за контакт, предоставен за тази цел.

Хостинг на сайта

Сайтът се хоства в САЩ на сървърите на компанията OVH
Уеб адрес: www.ovh.com
Пощенски адрес: 2 rue kellermann, BP 80157, 59053 ROUBAIX Cedex 1

Отговорност:

Цялата информация, предоставена на този сайт, е само за информационни цели. Рекламите могат да се показват на нашия сайт. Те могат да идват от външни източници (платформи за управление на партньори на трети страни, реклами на Google® и др.). asatrublog.com не може да носи отговорност за „подвеждащия или агресивния“ характер на рекламите от външни източници.

По отношение на кредита:

Кредитът ви ангажира и трябва да бъде изплатен. Моля, проверете капацитета си за погасяване преди да се ангажирате.

Закон за MURCEF:

В съответствие с действащото законодателство и по-специално членове L.321-2, L.311-4 и L.312-4 от Кодекса на потребителите: „Не може да се изисква каквото и да е плащане от физическо лице, преди да получи един или повече парични заеми. "

Хипертекстови връзки:

Сайтът може да съдържа хипертекстови връзки или партньорски връзки, водещи до други уебсайтове, напълно независими от сайта на издателя. Издателят по никакъв начин не приема и не гарантира, че информацията, съдържаща се в такива хипертекстови връзки или в който и да е друг уебсайт, е точна, пълна или вярна. Следователно всеки достъп до друг интернет сайт, свързан със сайта на издателя, се осъществява на пълна и пълна отговорност на потребителя.

enbg